Testkezelés kismamáknak

Slide – Csúszóhullám masszázs

Az egyetlen testkezelésünk amelyet a kismamák is igénybe vehetnek, sőt, nagyon is jó, ha igénybe veszik.
Aki már korábban próbálta ezt a kezelésünket (nem kismamaként), annak lesz némi újdonság, mikor már a pocaklakóval együtt érkezik rá.

Ez a roppant kellemes masszázs orvosolja a problémákat! Nem véletlen, hogy a legkedveltebb kezelésünk. Olyan érzés, mintha 4 masszőr masszírozná egyszerre testünket. Nincs kellemetlen érzés, fájdalom, csak nyugodt ellazulás.
Az egymást lefedő légkamrák levegővel töltődnek fel, majd kiürülnek személyre szabott intenzitással, erősséggel, többek között, ezáltal is tudjuk ennyire sokoldalúan használni.
Tudjuk külön az alsó végtagot (a kismamáknak), együtt az alsóvégtagot a csípővel, külön a has területét, és külön a karokat is.

A terhességi ödémás láb kezelésének leghatékonyabb módszere.
Aki már átélte ezt, az pontosan tudja, hogy ez nem csak esztétikai probléma, nagyon kellemetlen érzés tud lenni a feszülő, zsibogó láb, lábfej, arról nem is beszélve, hogy sokaknak, annyira vizessé válik a lába, hogy már a saját cipőjét sem tudja ráerőszakolni a lábára.
A hullámmasszázs után kipihentnek, könnyűnek érezhetik a lábaikat, mintha újjászülettek volna.
Minden esetben a kúrakezelés a legoptimálisabb, de már egy kezelés után mindenképpen hatalmas megkönnyebbülést érez az ember.

Lehoczky Zsuzsanna