LÉGSZENNYEZÉS – VÍRUSOK – IONIZÁLT LEVEGŐ (OXIGÉN)

Egy nemzetközi kutatócsoport tanulmány szerint A légszennyezés hosszú távon 15 %-kal növeli a koronavírus fertőzés okozta Covid-19 halálozási kockázatát. (Forrás: Index 2020. okt.27.)

A szállópor növeli a tüdősejtek felszínén az ACE-2 receptor aktivitását, amelyről ismert, hogy ezen keresztül képes bejutni a vírus a sejtbe.

A németországi Max Planck Intézet kutatója elmondta, az ATP francia hírügynökségnek, hogy a légszennyezés egy olyan társtényező, amely súlyosbíthatja a betegséget. A tanulmány azzal is foglakozik, hogy a vírus lecsengése után is sok ember válik majd a jelen körülmények között a légszennyezés áldozatává. – Ezért fókuszálunk mi az oxigénion terápiára teljes gőzzel! Minden kezelésünk javítja a belélegzett levegő minőségét (Dermio Top Head, Iono Home).

Hol van a szerepe a mi Iono Active Mask „kis” készülékünknek ebben a helyzetben?

Tudjuk a választ! Az ionizált levegő folyamatos biztosítása ebben a helyzetben nagyon fontos. Egész nap zárt térben vagyunk, körül véve az elektroszmog káros hatásával, – tudjuk milyen érzés. De kimenve a szabadba sem kapjuk meg azt, amire szükségünk van; az egészséges levegőt, oxigént! Törekedjünk hát arra, hogy ezt „mesterségesen” pótoljuk. Itt jön képbe a High Care összes lehetősége, amely erre épül (Dermio Top Head, Detox Body Styler, BodyGuard, Dermio Led Top Head, Iono Home, és most már a mobil (hordozható) IONO ACTIVE MASK, mely 6 órán keresztül ionizálja a belélegzett környezeti levegőt, védelmet adva a vírusokkal, levegő szennyeződéssel kapcsolatban.