PLAZMA KEZELÉS – IONO JET

Az IONO-JET plazma kezelés egy innovatív kozmetikai eljárás.                                                  Egyedülálló, negatívan ionizált oxigénionokkal, magas nyomással, orvosi tisztaságú szérumokat „töltünk” a bőrbe. A bőrproblémák kezelése (akne, tág pórus, pigment folt, stresszes, öregedő, ráncos bőr) a legújabb trendek szerint kifejlesztett kozmetikai hatóanyaggal történik.

Hogyan zajlik a plazma kezelés?

A High Care® Cosmetics Iono Jet készülékével végzett plazma kezelésnél az oxigént a környezeti levegőből vonjuk ki és a készülék kezelő fejében elektromasszázzsal töltjük fel. Így keletkezik az ionizált, plazmával dúsított oxigén. A kezelés során az oxigén a negatív ionokat a hatóanyagokkal együtt közvetlenül a bőrsejtekhez szállítja.

Az arckezelésnek két nagyon fontos része van:

Az első lépés egy intenzív bőrmegújító peeling, amely növeli a bőr rugalmasságát, fokozza a kollagén és elasztin termelődést, csökkenti a tág pórusokat és a faggyútermelést.

Az arckezelés második lépése a bőr problémáját veszi célba. Kezelni tudjuk a pigment foltokat, csökkenteni az aknés bőr gyulladásos állapotát, lehetőség van intenzív arc-és dekoltázs feszesítésre, ráncfeltöltésre és mély hidratálásra is. Olyan anti aging kezelést, amelyet eddig még nem tapasztaltunk meg!

Azonnal látható, érezhető az eredmény: a bőrproblémák javulása, a bőrfiatalító hatás, a ráncok csökkenése.

A kezelés időtartama a kezelendő terület nagyságától, bőrállapottól és a kezelés céljától függően – változik.

Kezelhető  területek:

  • arc
  • arc,nyak
  • arc,nyak,dekoltázs

Kinek nem javasolt a plazma kezelés?

Mivel az arckezeléshez negatívan ionizált oxigént, tiszta, a bőr problémáira irányuló szérumokat és magasnyomású levegőt használunk, ezért nincs ellenjavallata az arckezelésnek.

Mennyi idei tart az Iono Jet plazma kezelés hatása? – Már 1 alkalom után is akár 3 hétig érezzük a kezelés eredményét, hiszen a hatóanyaggal „depót” képezünk a bőrben. Komolyabb bőrproblémánál (aknés bőr, pigment foltok) ismétlő kezelésekre is szükség van.


A legjobb anti-aging hatás elérése érdekében 4 alkalmas kúrát javasolunk. Heti 1 kezeléssel. Melyet évente 2x, tavasszal és ősszel célszerű elvégeztetni.

Egyedülálló élmény mind a vendég, mind pedig a kozmetikus számára.