ARCTISZTÍTÓ KEZELÉS ELIXÍREKKEL

Tisztátalan, aknés, mitesszeres bőrre ajánljuk a másfél órás eljárást oxigén és fényterápiával, mandulasavas ultrahanggal, retinollal. A legjobb High Care® hatóanyagokkal, elixírekkel kezeljük az arcbőrt és olyan gépi kezelésekkel egészítjük ki az arctisztító kezelést, amely vendégünk bőrtípusának, problémájának a leghatásosabb: SPM vákuummasszázs vagy ultrahang.

Hogyan zajlik a high care kozmetikában az arctisztító arckezelés?

A kezelés első lépése az alapos letisztítás, melyet a CLEANSING BALM „három az egyben” bőrbarát tisztító balzsammal végzünk. Ezután egy lágy, proteines peeling következik a SOFT PEELING termékünkkel.

A High Care arckezelésekben a bőr nagyon alapos letisztítása és előkészítése több lépcsőben zajlik. A mélytiszítást a fehérjementes élesztőt tartalmazó REVIVAL pakolás végzi el. Szükség esetén gőzölünk, majd, mivel a tisztátalan bőr alapos kitisztításán van a hangsúly, a kis kellemetlenséggel járó „nyomkodás” következik.
A fertőtlenítést az SPM vákuummasszázs követi. A 20 perces vákuumkezelés hatására fokozódik a vérkeringés, a tisztítás nyomai elhalványulnak, a salakanyagok elszállítása felgyorsul.

Az ultrahangozás a következő mozzanat, amelyhez a természetes antibiotikus hatással bíró ACID Peel elixírt használjuk. A mandulasav bőrmegújító hatása révén kiválóan leoldja a túltermelődött faggyút, amely a baktériumok növekedésének alapja lehet. A tágpórusú, hegesedésre hajlamos bőrt is finommá, egyenletessé teszi.

A hatás fokozása érdekében a High Care Cosmetics holisztikus kezelése következik. Az oxigén- és fényterápiás DERMIO Led Top Headdel a kék fényt alkalmazzuk, amelynek gyulladáscsökkentő, sebgyógyító hatása kiváló. 30 perc relaxálás után befejezésként az arcbőrre kerül egy újabb elixír, a SKIN RENEWING Retinol, amely különösen ajánlott a pattanásokkal küzdő bőr számára.

Befejező krémezésként a faggyúmirigy működést szabályozó SEBO CARE-rel ápoljuk a bőrt.

Kinek ajánljuk az arctisztító kezelést?

Minden korosztálynak, férfi vendégeinknek is.

Mennyi ideig tart az arctisztító kezelés hatása?

Aknés bőr esetén 3-4 hetente javasolt az ismétlő kezelés. Jótékony hatása van minden bőrtípusnál, ha évente legalább 1-2 alkalommal igénybe veszünk egy arctisztítást.