SZEMPILLAHOSSZABBÍTÁS

„Nők mindig is vágytak a szépre, a szépség iránti vágyuk töretlen. Az igazán jó, a majdnem tökékletes azonban költséges, de egyben keresett is, hisz minden nő szeretné megengedni magának a luxust és egyszerűen csak „oda” tartozni. A hosszú, gyönyörű szempillák, melyek hihetetlen természetesnek hatnak, mára a francia, német olasz, amerikai szépségtrend csúcsán állnak. A szempilla hosszabbítás korunk legegészségesebb szenvedélye, fiatallá és széppé tesz. Fedezze fel Ön is, hagyja magát elvarázsolni és vezessen be másokat is az Xtreme Lashes világába. Extend your beauty.”

A SZEMPILLAHOSSZABBÍTÁSRÓL

STÚDIÓNKBAN FOGLALKOZUNK XTREME LASHES SZEMPILLAHOSSZABBÍTÁSSAL.
EZ A KEZELÉSÜNK AZONBAN NEM A HIGH CARE ELJÁRÁSAI KÖZÉ TARTOZIK.


A NŐ, AKI TE VAGY! MERJ BELEVÁGNI, HA…
Szeretnél formásabb, ívesebb vagy hosszabb szempillákat. Szeretnél még dúsabb szempillákat. Xtreme dúsító hatás +140-200 szempillával. Szeretnéd, ha természetesnek tűnne. Szeretnél már ébredéskor is szép lenni. Nincs időd folyamatosan a sminkeddel törődni. Meguntad az elkenődő szempillafestékeket. Fontos, hogy a szépségipar legbiztonságosabb módszerével, allergiamentes ragasztóval hosszabbítsák meg pilládat. Hiszel a tekintet erejében.

MILYEN EGY APPLIKÁCIÓ?
A kezelés során szem-, arcformádnak és karakterednek megfelelően kiválasztjuk a megfelelő műszempillákat. Ezután a kozmetikai ágyon fekve mélytisztítást végzek a szempilláidon.Majd felhelyezem a hyaluronsavas szemkörnyékápoló géltapaszt az alsó pillasor védelme és a bőr táplálása érdekében. Végül a műszempilla hosszabbítás során minden arra alkalmas szempillára egy szintetikus XTREME LASHES szempillát ragasztok.A kezelés fájdalommentes, sokan közben el is alszanak és egy gyönyörű pillasorral ébrednek.

MIÉRT OLYAN TERMÉSZETES AZ XTREME PILLASOR?
Mert 12 különböző hosszúságú, 4-féle ívű és 3-féle vastagságú szempilla közül azt a kombinációt választom ki, ami a Te szeméhez a legtermészetesebben illik. Ez Xtreme természetes.

FLEX FUSION RÖGZÍTÉS Orvosi minősítésű ragasztó érzékeny szeműeknek, kontaktlencsét viselőknek is!

MIÉRT AZ XTREME LASHES? ELŐSZÖR IS, MERT SZENVEDÉLYÜNK A SZEMPILLAHOSSZABBÍTÁS? MIBEN MUTATKOZIK EZ MEG? 

Az Xtreme Lashes diplomával rendelkező stylistok olyan jól képzett szakemberek, akik a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtják Neked. Hogyan érjük ezt el? Az Xtreme Lashes diplomával, melyet nagyon szigorú vizsgával szerezhetnek meg és folyamatos képzéssel tarthatnak meg a szakemberek. Az Xtreme Lashes applikáció az egyedülálló Irritáció-minimalizáló rendszerrel történik, melynek egyik alapja a Flex Fusion ragasztó. Ezt a ragasztót allergiásokon tesztelve fejlesztették ki, hogy az applikáció aa Te számodra a lehető legbiztonságosabb legyen. Termékeink a legmagasabb minőségűek és színvonalúak. A műszempillák teljesen természetes hatásúak. De ha úgy szeretnéd, színes pillákkal és Swarovski kristályokkal exkluzívvá tehetjük pillasorodat. Stylistjaink nem csak „szempillaapplikátorok”, ügyelnek a szem stylingjára is. Mit jelent ez? Csakúgy mint a frizura esetében, a megfelelően megválasztott pillahosszúsággal korrigálni lehet például a lefelé görbülő szemet vagy előnyösen befolyásolható a mélyen ülő szempár. Néhány szál színes pillával (mely még nem tűnik fel) élénkíthető a szemszín. Az Xtreme Lashes kínálja a legtöbb szalonexkluzív terméket, melyek megkönnyítik az otthoni ápolást, sminkelést, így szempillád még tartósabbá válik. Az Xtreme Lashes applikáció során a stylistok akár 200-250 szempillát is fel tudnak helyezni a szempárra, de alapkövetelmény a 140 pilla. Ezt csak az Xtreme Lashes garantálja!