POPÓ KEZELÉS

Új, kozmetikai testkezelés, műtét és szilikon nélkül!

Felmérések igazolják, hogy a hölgyek legnagyobb alakpoblémája a fenék és a bricsesz körüli terület. Egy új tanulmány kimutatta, hogy a német, svájci, osztrák nők 28 %-a elégedetlen a fenekével. Más országokban az eredmény még magasabb. Amerikában, pl. 2015-ben a fenék megemelése céljából végzett műtétek száma 86 %-kal megemelkedett, – ebben élen járnak a sztárok. A ma már egyre népszerűbb plasztikai műtéteket nem csak az ismert sztárok (Jennifer Lopez, Beyoncé, Kim Kardashian) végeztetik el.

De jóval többen vannak olyanok, akik elkerülve a műtéttel járó kellemetlenségeket, inkább a természetes megoldások (kozmetika testkezelések) hívei.

A High Care® Cosmetics cég kifejlesztett egy ígéretes non invazív kozmetikai eljárást, mely  szike és szilikon nélkül nyújt látványos eredményeket. Az új  SPM Bottom módszer  egyediségét az SPM Vacupress DIGITAL készülék, és a hozzá kifejlesztett POPO-kapszula szavatolja, ami ritmikusan előállított vákuumhullámokkal éri el a hatást, így a hőn áhított gömbölyű, szép, vonzó fenék most sok nő számára elérhetővé válik. A szabadalmaztatott lifting hatás elérése érdekében egy speciális fenék applikátort alkalmazunk, mely egy csővel van összekötve az SPM Digital készülékkel.

A vákuum hatással van a zsírszövetre, és a mélyebben fekvő izomra, a gluteus maximusra     (a nagy farizomra). Az új fenék kezelés fiziológiai szempontból két eljárást egyesít. Egyrészt a vér és nyirokáramlás fokozásával hatással van a kollagén szintézisre, – ennek eredményeként a fenék egész területe jelentősen feszesebbé válik. Másrészről a nagy farizomra gyakorolt vákuum befolyásolja az izomtömeg alakulását, olyan, mintha passzív body buildinget végeznénk, vagy bármely speciális hatású edzést.

Kinek ajánljuk ezt a testkezelést?

Azoknak a hölgyeknek, akik formás, feszes popót szeretnének. – Ez nem könnyű feladat! Sportolással sem tudunk mindent elérni. A „nagy farizom megdolgoztatása” igen összetett gyakorlatokat kíván.

Hogyan zajlik a testkezelés?

A combon és fenéken először kézi vákuumozást végzünk, mely megnyitja a nyirok „utakat”.
Felhelyezzük a speciális popó kapszulát, melyen a pulzáló vákuum, a megfelelő erősségre állítva teszi a dolgát.A kezelés a vendég számára kellemes érzés, mely 40 percet vesz igénybe, és már az első alkalom után látható annak hatása. 

Eredmény: A fenék a testkezelés hatására láthatóan megemelkedik, feszesebbé, teltebbé válik. A tartós eredmény érdekében a 7-10 alkalmas testkezelési kúrát javaslunk.