Rólunk

Felépítettünk egy szépségcentrumot német csúcstechnológiájú készülékekkel és professzionális eljárásokkal, mindezt párosítva a feng shui alapelveit követő berendezéssel és közvetlen hangulattal. Az 1992. óta Magyarországon működő High Care® Cosmetics holisztikus kezelései, termékei mögött tudományos kutatások egész sora áll. A High Care®-t az anti aging és cellulit kezelések specialistájaként tartják számon a világ több, mint 40 országában. A legjobb minőségű szolgáltatásokat (arc-és testkezeléseket), termékeket ajánljuk vendégeink számára.

Stúdióban a vendégeink szépsége iránt elkötelezett csapat dolgozik. Kiváló kozmetikusok, cellulit terapeuták akik több éves tapasztalattal rendelkeznek, folyamatosan fejlesztik tudásukat, követik és alkalmazzák az aktuális trendek újdonságait.

Üzletünkben fontos szempont, hogy vendégeink számára teljes intimitást biztosítsunk. Ezt szolgálja a kabin-rendszer, amely megteremti férfi vendégeink számára is, hogy szolgáltatásainkat igénybe vegyék.

Stúdiónk  a High Care országos franchise hálózatának tagja, havonta eseményekkel, akciókkal, kedvezményekkel várjuk vendégeinket. Hűségkártya programunk pedig remek lehetőség arra, hogy lojális vendégeinket extra kedvezményekben is részesítsük.

SZAKEMBEREINK, AKIK ÖNT IS NAGY SZERETETTEL VÁRJÁK:

Lászlóné Gyócsi Mónika

Kozmetikus, Sminktetováló, Cellulit terapeuta – a stúdió tulajdonosa és szakmai vezetője

33 éve dolgozom kozmetikusként, 1999 óta kizárólag a High Care termékeivel és készülékeivel. A folyamatos fejlődés érdekében valamennyi High-Care által szervezett továbbképzést elvégeztem. A stúdió nyitásával régi álmom vált valóra. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a munkám a hivatásom és szinte a hobbym is egyben. Mindig törekszem a jobbra, a szebbre, így tudásomat folyamatosan fejlesztem. 1999 óta foglalkozom sminktetoválással. Az utóbbi években számos nemzetközileg elismert hazai és külföldi sminktetováló mester képzésén vettem részt.

Lehoczky Zsuzsanna

Kozmetikus – Xtreme Lashes Mester Stylist

Tanuló éveimet egy nagyon jó szakember mellett töltöttem, aki megtanított a szakma fortélyaira, az alapokra és a szakma szeretetére. Már a tanulmányaim alatt megismerkedhettem a High-Care termékeivel és néhány kezelési eljárásával. Így az iskoláim elvégzése után jelentkeztem a dunakeszi High-Care Stúdióba, ennek immáron 12 éve. A High-Care és a kozmetika iránti szeretetem és elkötelezettségem azóta is tart, mondhatom, hogy a legjobb csapatba kerültem.

Szabóki Karolina

Mester kozmetkus

Dunakeszin élek, három gyermekem van.
1998-ban végeztem kozmetikusként, 2007-ben mestervizsgát szereztem.
Néhány év kihagyás után végre újra szeretett szakmámban dolgozhatok.
Nagy lelkesedéssel és izgalommal állok munkába.
Szeretettel várom leendő vendégeimet, akiknek elismerő, elégedett visszajelzései okozzák számomra a legnagyobb örömöt.
Kedvelt tevékenységeim közé tartoznak az arckezelések, sok éves tapasztalatom van test és intim gyantázásban. A High Care specifikus gépi kezelések hatásosságához nem fér kétség, minőségi megoldások valamennyi bőrproblémára.

Seregné Csizmár Andrea

Masszőr – Xtreme Lashes Mester Stylist

2016 óta dolgozom a Dunakeszi high-Care stúdióban. A Nemzetközi Masszázsakadémián szeretem gyógy-és sportmasszőri végzettséget majd kismama-, baba és nyirokmasszázs tanfolyamot. Később a MediCenter Egészség Centrum szervezésében pedig lávaköves masszázs tanfolyamot. Munkám során mindig arra törekszem, hogy a vendégeim a lehető legjobb kezelést kapják és minél elégedettebben távozzanak. problémáikat a lehető legzsakszerűbben igyekszem kezelni, adott esetben tanácsokat adok, hogy hova forduljanak problémáikkal. Terveim között szerepel más masszázs fajták és technikák tanulása, a folyamatos képzés, ami szerintem ebben a szakmában elengedhetetlen.

Remélem e rövid bemutatkozóból is kiderült, hogy nagyszerű szakember csapat várja az Ön érdeklődését.  S én, aki e sorokat Önnek írom, 25 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött ma is büszke vagyok 2 évtizeddel ezelőtti döntésemre, amikor a highcare – t választottam. Ez a szerelem 20 éve tart és bátran mondhatom örökre szól.

Büszkén és hittel ajánlom magunkat mert tudom, hogy Önnek a legjobbat ajánlhatjuk.

László Monika

Stúdióvezető