METAMORFÓZIS KEZELÉS

A legújabb kezeléseinkben a kozmetika legjobb, legmodernebb eljárásait ötvözzük az ősi, tradicionális SPM vákuummasszázzsal.  Mindezt olyan „orvosi” tisztaságú intenzív koncentrátumokkal, a legmodernebb kozmetikai peelingező, bőrfeltöltő, ránctalanító szérumokkal egészítjük ki, aminek a hatása azonnal látszik és ami a legnagyobb értéke ennek az új kezelésünknek, hogy ezt az eredményt akár 1 hónapon keresztül is fenn tudjuk tartani

Hogyan zajlik egy ilyen bőrfiatalító, ránctalanító kezelés a High Care kozmetikában?

 1. lépés: A bőr alapos tisztítása, amelyet a „Három az egyben” CLEANSING BALM-mal (tisztít, tonizál és nedvességet pótol) végzünk,
 2. lépés, a Plazma kezelés következik. Az ionizált oxigén adagolásával, a nagy nyomással működő kezelőpisztolyba helyezett intenzív peelinggel, a legtökéletesebb peelinget, hámlasztást hajtja végre a High Care kozmetikus.
  Az intenzív peeling fő összetevője a rendkívül értékes mandulasav. Tökéletesen megszünteti a baktériumok táptalaját, amelyek megtelepednek a bőr felszínén, és a későbbiek során gyulladásos elváltozásokat (aknét, pattanást) is okozhatnak. Serkenti a kollagén szintézist. A kollagénnek ugyanis fontos szerepe van a bőr öregedésének lassításában. Kiegyenlíti a bőr felszínt, a mandula savnak pedig remek antibiotikus hatása van.
 3. lépés: Az alapos és exkluzív peelingezést, hámlasztást egy csodás SPM arc vákuumozás követi. A köpölyözés és masszázs kombinációja csodásan kitisztítja nyirokrendszerünket az arcon és dekoltázson, fokozza a vérkeringést, melynek következtében javul a kollagén termelődésünk, feszesíti az arcbőrt, kisimítja a ráncokat.
  30 éves kezelési tapasztalatunk által a High Care kozmetikákban a legjobb vákuummasszázst végzik.
 4. lépés: A Plazma kezelés 2 fázisa következik: egy intenzív hidratáló, bőrfeszesítő szérumot porlasztanak a bőrbe. A MOISTURISING INTENSE a legújabb, legkülönlegesebb hatóanyag ma a kozmetikai piacon! – Egy olyan különleges peptid, a PGA (Poliglutaminsav), melyet számos szabadalom véd :
  • Tökéletesen hidratál
  • Extra nedvességmegkötő képessége van.
  • Öregedésgátló hatásánál fogva a bőr hosszabb ideig képes tárolni a nedvességet.
  • Sokkal több nedvességet biztosít a bőrnek, int a jól ismert Hyaluronsav.
  • Négyszeres hidratáló hatással rendelkezik, amely azonnali, hosszantartó és mely érezhető hidratáló hatást eredményez.
 5. lépés a befejező krémezés: a TIMELESS SOON FUTURE FACIAL KRÉM kerül a bőrre, melynek különlegessége a kozmetikai botox kivonat és a csodás fagyönkivonat.

Kinek ajánljuk ezt az arckezelést?

Mindenkinek! Korosztálytól függetlenül. Mivel az eredmény nagyon látványos és hosszantartó, versenyben van akár egy plasztikai beavatkozással, feltöltéssel.

3-4 hetente javasoljuk az ismétlését.

Mennyi ideig tart egy ilyen arckezelés?

Másfél órát kell rászánnunk.

Ez a High Care kezelés a „bizonyítottan eredményes” kozmetikai kezelésekhez tartozik. Garantáljuk, hogy Ön is elégedett lesz vele.