KARCSÚSÍTÁS, MÉREGTELENÍTÉS – SLIDE-STYLER CSÚSZÓHULLÁM MASSZÁZZSAL

Duzzadtak, nehezek a lábai? Sokat ül? Sokat áll? Visszeres a lába? – Ez a roppant kellemes masszázs orvosolja a problémákat! Nem véletlen, hogy a legkedveltebb kezelésünk. Olyan érzés, mintha 4 masszőr masszírozná egyszerre a testünket. Nincs kellemetlen érzés, fájdalom, csak nyugodt ellazulás. Gyorsítja a vér és nyirokkeringést, a salakanyagok kiürülését, ezáltal azonnal érezzük kedvező hatását.

Az egymást egyenletesen lefedő légkamrák levegővel töltőnek fel majd kiürülnek egyénileg szabályozható erősséggel és intenzitással. Bokától a csípő irányába olyan szelíd gördülőhullámok keletkeznek, melyek elősegítik a nyirokfolyadék fokozott áramlását. Egy kezelés alatt a folyamat sokszor ismétlődik, s a hatása rögtön érezhető. A testen hullámokban halad végig a nyomás.

Nemcsak az alsó végtagot és csípőt tudjuk kezelni, hanem külön mandzsettával a has kezelés során vékonybél masszázst is végzünk, mely sokat javít a fogyás eredményén.

De különlegességünk a karok kezelése is, melyet esztétikai célzattal, de műtét utáni nyiroködémánál is eredményesen használunk. A cellulit kezelés mellett, terhességi ödémás láb kezelésének leghatékonyabb módszere. A kismamák jól tudják, hogy a még leginkább problémamentes terhességet is megkeserítheti a duzzadó vénák, beödémásodott fájós lábak érzete.

A hullámmasszázs után kipihentnek, könnyűnek érezhetik lábaikat, mintha újjászülettek volna. Minden esetben a kúrakezelés a legoptimálisabb, az alkalmak száma a problémától függ, heti 2-3 alkalommal ajánljuk.

Minden esetben a kúrakezelés a legoptimálisabb, az alkalmak száma a problémától függ, heti 2-3 naponta ajánljuk.