A megfizethető biztonság és eredmény! – Egyedülálló High Care® kozmetikai kezelések

A biztonság, egészség, immunerősítés, eredményes kozmetikai kezelések, anti aging kúrák, cellulit kúrák,- ezek kerülnek terítékre a High Care Cosmetics őszi-téli szezonjában.

A szépség és egészség szinonimája a High Care-ben már több, mint 20 év egy és ugyan azt jeleneti: Olyan egyedi szolgáltatásokat, termékeket kínálunk vendégeink számára, amit csak a High Care franchise üzleteiben érhetnek el. Az első, és talán a legfontosabb, hogy vendégeinket egy egyedülálló számítógépes állapotfelmérésre invitáljuk, mely során nemcsak a kozmetikai problémát tárjuk fel (cellulit probléma, fogyás, alakformálás), hanem a teljes és életviteli szokásokról, kontra indikációkról is képet kapunk. A számítógép objektív módon a legjobb, a legeredményesebb kúrát állítja össze számukra. Ezt a módszert a világ több, mint 42 országában sikerrel alkalmazzák, így erre, mi is bátran rábízhatjuk magunkat.

Oxigénkezelések, amit csak mi nyújtunk…
A Weyergans High Care® Cosmetics orvosi tanulmányokra, kutatásokra alapozva alkotta meg azokat az egyedülálló kozmetikai gépeket, amelyek ma a kozmetikai kezelések legbiztonságosabb kezeléseinek is nevezhetőek, amellett, hogy a bőr feszesítésében (arcon, testen), a különböző bőrproblémák kezelésében a legtermészetesebbnek tartott kozmetikai eljárások, valódi natúrkozmetikumok.

Mondhatnák rá sokan, hogy „de hiszen, csak levegőt lélegzünk be”. – Igen! De milyen levegőt? Köbcentiméterenként 5 millió negatív ionnal dúsított levegőt! A negatív ionok az élet vitaminjai, egyetlen sejtünk sem nélkülözheti őket, így a bőrsejtek sem! Az anti aging kezelések, kúrák a bőr öregedésének lassítása, a kötőszövet feszesítése mellett az oxigénion-búrában olyan értékes levegőt lélegzünk be, amely a belégzés útján az egész szervezethez eljut, megajándékozva a legjobb, legtermészetesebb „vitaminnal”, aminek nélkülözhetetlen hatása van ma az immunrendszer erősítésében. Nem kell mást kérnünk a High Care Centerben/Stúdióban, mint a biztonságos búrás kezelést! Már 1 alkalomnak is érezhető a hatása! 4-5 alkalmas kúra pedig csodákra képes az Ön bőrével és egészségével!

A testen is hasonlót alkalmazunk: itt egy speciális antisztatikus zsákba fújja a gép az ionizált oxigént, ami ott koncentrálódik és a pórusain keresztül a bőrbe jut, szabályozva a savbázis egyensúlyt. A legújabb lehetőség, hogy az oxigénion-terápiát + fényterápiával is kiegészítjük, ennek egészségre gyakorolthatását pedig már régóta ismerjük.

Űrtechnológia a kabinban …
A Weyergans High Care Cosmetics cég legnagyobb találmánya, fejlesztése a világűr technológiából származik. Az űrállomásokon alkalmazott vákuum-ágy nélkülözhetetlen, hiszen a vér besűrűsödése elkerülhetetlen. A szív pedig nem tudja az alsó égtagokba pumpálni a vért. A vákuum ezt a problémát orvosolja. Kitágítja az ereket (artériákat, vénákat), áramoltatja a vért.
Miért fontos ez egy kozmetikában? – Azért, mert a kozmetikában a testkezelésekben a legfontosabb cél, hogy fokozzuk a nyirokfolyadékunk áramlását, ürülését, hogy minél gyorsabban távozzanak a salakanyagok és javuljon a vérkerengés. Mi mindezt egyszerre is tudjuk nem is akár hogyan!
A Vacustyler vákuumcsőben egy tökéletesen beállított vákuumot pulzáltatunk. A szívás és normál nyomás eredményeként kitágulnak a vér és nyirokerek. Javul a keringésünk, távozik a lerakódott, makacs salakanyagok, csökken a testkerület, javul a cellulit, narancsbőr állapota, gyorsul és eredményesebbé válik a fogyás, feszesebb lesz a bőr, a kötőszövet. – Mindez 30 perc alatt a Vacustyler vákuumcsőben!