A legjobb collagénes High Care termék

Kompromisszum mentes minőség, magas hatékonyság, intenzív kutatómunka és csalhatatlan trendi érzés! A High Care Cosmetics forradalmasította a kozmetikai piacot, egyedülálló medical kozmetikai termékeket gyárt már több int 30 éve.

A High Care termékfejlesztési koncepciójának nagyon fontos eleme a bőr külső ápolása, védelme és a belső „táplálás”, amelyet az egyedi High Care érend-kiegészítőkkel érünk el. Manapság oly divatos,hogy kollagénes termékeket használunk, akár már egy edzéshez is, vagy kollagénes termékeket keresünk az arcápoláshoz. De kezdjük az elején!

Miért fontos a kollagén a szervezetünknek? – A választ könnyen megérthetjük, ha elsőként talán a High Care Cosmetics egyik legnépszerűbb, legismertebb termékéről, a High Care Collamin Liquidjéről (ismertebb nevén: folyékony collamin) beszélünk. Amikor ez a collamin-készítmény megjelent a piacon, rögtön az első helyre került, hiszen a világ első folyékony, kollagénes cellulit és narancsbőr elleni készítménye lett.

Amit a kollagénről tudnunk kell, tudni érdemes:

Szervezetünk természetes módon képes a kollagén szintézisre, amely a feszes kötőszövet alapvető eleme. Az enzimek felbontják a táplálékkal szervezetünkbe került fehérjéket aminosavakra, amelyekből újra építjük saját fehérjéinket. Ez így akár egyszerűnek is tűnhetne, de vannak olyan tényezők, melyek ez ellen a természetes folyamat ellen dolgoznak. Az egyik ilyen nagy probléma a helytelen táplálkozás (a helytelen táplálkozási szokásaink), egy másik a természetes öregedés folyamata, illetve a sok környezeti ártalom, amely rontja ezt a helyzetet. Ennek bőrünk is nagy kárát látja: megjelennek a ráncok, a narancsbőr, cellulit, jobban hullik a hajunk, töredezik a körmünk,problémánk van az ízületeinkkel, ne is beszélve a csontritkulásról.

A High Care folyékony collaminja ezeken a problémákon segít rendkívül eredményesen! A High Care Cosmetics finom vadcseresznye ízű folyékony collamin készítménye 16 féle hidrolizált aminosavat tartalmaz, azokat az aminosavakat, amelyek a kötőszövetünk építő elemei, valamint B6 vitamint.

Olyan alkotó elemeket, amelyek az egészséges csontokhoz és a szép bőr megtartásához nélkülözhetetlenek! Nem kell mást tennünk, mint elfogyasztani naponta 20 ml ízletes folyékony collamint.

A High Care Collamin Liquid terméke roppant gazdaságos. 50 napig elegendő!

Ne essünk kísértésbe, még ha oly nagyon is ízlik, maradjunk az ajánlott mennyiségnél.