Szorít a nadrág … , huplik a combomon …

Nem értjük; miért szorul a farmer, miért megy fel nehezebben a cipzár, és ki rakta ezt a kis úszógumit a derekamra? Mik ezek a huplik, gödröcskék a combunkon?

OKE! – Az első gondolat: irány az edzőterem! Kezdjünk bele valami sportba, de sürgősen!
De hamar rájövünk, hogy a narancsbőr, a kis hasi zsírpárnák nem tűnnek el az első „Sziget-kör” után.
Jönnek a gyötrő diétás napok, de ez sem az igazi!

Mit tehetünk még ilyenkor? – A legjobb, ha profikra bízzuk a megoldást.

A High Care Cosmetics® 30éve van jelen a magyarországi kozmetikai piacon, és nyugodtan állíthatjuk, hogy a High Care® franchise üzletei, a High Care® Centerek és High Care® Stúdiók azok, amelyek messzemenően a legjobb, leghatásosabb szolgáltatásokat nyújtják az egész hazai választékból. Szuper gépek, szuper
kiszolgálás és szakértelem.
Az első és a legfontosabb az, hogy egész egyszerűen ránk szabják a kezeléseket. Megvizsgálnak bennünket, felmérik az állapotunkat, a narancsbőr állapotát, bőrünk feszességét, kiszámolják a Body Mass Indexünket (BMI) és ennek alapján javasolnak narancsbőr kezelési módszereket.
A High Care franchise kozmetikák az un. Differenciált Cellulit Terápia (DCT®) módszereivel dolgoznak. Ezt dr. Rudolf Weyergans hívta életre, akit szakmai körökben a „cellulit pápájának” is neveznek.
Négy kezelési cél érdekében megy a harc a High Care kozmetikákban (High Care Centerekben és Stúdiókban):
– Salaktalanítják szervezetünket.
– Fokozzák a zsíranyagcserét a depózsírok elégetését, melynek eredménye a súlycsökkenés lesz.
– Feszesítik a bőrünket, kötőszövetünket és
– javítják a vérkeringést, – ez ugyebár nagyon fontos! Akár még a seprűvénák állapotára is pozitív hatással van.

30 éves tapasztalat is garancia arra, hogy a javasolt kezelés eredményes lesz. Szépen „elolvadnak” a zsírpárnák, kisebbek lesznek a huplik, gödröcskék, javul a narancsbőr állapota. A kúra végére új kontúrokat rajzolhatunk magunknak plasztikai sebészi beavatkozás nélkül!
A High Care kozmetikákban a legmodernebb, az egészségünket is szolgáló gépekkel történik akezelés. Biztosak lehetünk benne, hogy egyik High Care testkezelés sem fájdalmas vagy kellemetlen.

Pihenünk, miközben szélünk. – Ez elég jó, nem? … és hogy hab is legyen a tortán: Nem csak narancsbőrrel, zsírpárnákkal vagy popó feszesítéssel foglalkoznak, hanem az arcbőrünket is szuper módon ápolják, ránctalanítják, hidratálják, vagy kezelik a pattanásainkat a High Care franchise kozmetikákban.

A High Care Centerekben/Stúdiókban találja meg Ön is a megfelelő professzionalizmust és szolgáltatást.