SPM Vákuummasszázs nem csak mint testkezelés

Mikor olyan vendégek érkeznek hozzánk, akik előtte még nem voltak High Care-ben, és csupán érdeklődni térnek be hozzánk, vagy már rögtön időpontot is szeretnének egyeztetni, természetesen főleg tőlünk kérdezik, mit ajánlunk nekik az arcukra.

Én rendkívül sok esetben ajánlom nekik első kezelésként az SPM vákuummasszázst. Sokuknak látom az arcán a kétségbeesést, mert vagy jártak már testvákuumon, vagy csak hallottak róla. És igen, egy kicsit kitérve itt a testvákuumra, valóban nem a legkellemesebb kezelésünk, de igenis nagyon hatékony, ezért mi azt is szeretjük! J

Kanyarodjunk vissza az arc vákuumra, vagyis inkább nevezzük arc, nyak dekoltázs vákuumnak.
Itt egy rendkívül kellemes masszázsról van szó, ami nem hasonlítható a kézi, kozmetikusok által végzett masszírozáshoz, de hihetetlenül jól átdolgozza a szöveteket. Egy kb. 30-40 perces masszázsról van itt szó, az időtartam a bőr típusától, állapotától függ, amennyiben lehetőség van rá, igyekszünk mindig kihasználni a 40 perces időtartamot, egy-egy érzékenyebb bőrnél elképzelhető hogy a kezdetekben elég lehet már a 30 perc is.

Először jól átdolgozzuk a nyirok utakat, utána végzünk egy aktiváló, vérbőség fokozó fázist, majd egy úgy nevezett bőrfeszesítést, és végül, ahogy kezdtük nyirokmasszázzsal zárjuk. A kezelés közben persze nem feledkezünk meg a szemkörnyék és külön-külön egy-egy mélyebb ránc kezeléséről sem.

Egy rendkívül látványos kezelésről van szó, a kezelést feszesítő zselével végezzük, melyhez nagy örömmel szoktunk egy kis C-vitamin port keverni, mely a kollagén szintézist serkenti a bőrben, tehát szintén feszesítő hatású.

Ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki.
Lehoczky Zsuzsanna