PUSH UP ARCKEZELÉS

Feltöltő hatású arc és dekoltázs kezelés C-vitaminnal, SPM vákuummasszázzsal, kollagén maszkkal, oxigén- és fényterápiával.

Hogyan zajlik az arckezelés?

  • Első lépésben a High Care® kozmetikus az exkluzív Timeless termékcsalád tisztítójával, a Cleansing Foammal alaposan letisztítja a bőrünket.
  • A második lépés során egy lágy proteines peelinggel végeznek peelingező masszázst.
  • Majd enzimes mélytisztító pakolás kerül bőrünkre, amelynek hatását koncentrált C-vitamin porral tesszük még hatékonyabbá.

Már ezzel a három fázisú tisztító folyamattal is gyönyörűvé válik a fáradt, stresszes bőr!

  • Az SPM vákuummasszázzsal az arckezelés új szintre lép. Nyirokmasszázs, vérkeringés fokozása, ráncaink kezelése, az arc és dekoltázs vákuum általi feszesítése nagyon jó érzés, melynek hatását napokkal a kezelés után is látjuk, érezzük bőrünkön.
  • A feltöltő arckezelésben nagy szerepe van a kollagén maszknak és a maszk fölé helyezett oxigénbúrának és fényterápiának.

Az ionizált oxigénnek kettős hatása van: a bőrbe jutva értékes energiát ad a bőrsejteknek, javul a kollagénszintézis, javul bőrünk feszessége. Jótékony hatással van az esetleges rozáceára, vagy akár aknés problémákra. Belélegezve pedig minden sejtünk profitál az értékes energiából.

A kezelés során alkalmazott vörös fény pedig tovább javítja a kollagéntermelődést és bőrünk hidratáltságát.

Van-e ellen javallata az arckezelésnek?

Nincs ellenjavallat! Vegán és anti-pollution High Care® termékeket használunk, melyeknek holisztikus hatása van, nem váltanak ki semmilyen allergiás reakciót.

Az alkalmazott gépi kezelések pedig teljesen biztonságosak, egészségre gyakorolt hatások bizonyított.

Mennyi ideig tart a PUSH UP arckezelés hatása?

Egy ilyen kezelésnek a hatása 3-4 hétig tart. Feszesebbé, hidratáltabbá válik az arcbőrünk, javul a mimikai ráncok állapota

A kezelés ára:37.000.- Akciós ára: 31.450.-.