Plasztikai helyett vákuummasszázs

A High Care® Cosmetics szakemberei az évezredek óta ismert köpölyözés technikáját fejlesztették tovább orvosi és kozmetikai szempontok alapján. Így született meg az SPM® vákuummasszázs, amely az arc-és testkezelésekben egy örök, pótolhatatlan klasszikusnak számít.

Az eljárás lényege, hogy az üvegpisztolyok segítségével, és speciális masszázsmozdulatokkal segítik elszállítani a méreganyagokat, melyek a bőr petyhüdtségét, a ráncokat, a narancsbőrt vagy a pattanásokat okozzák.
Persze, ez a látszólag egyszerű módszer is csak akkor eredményes, ha a „tudni hogyan” szakértelem megkérdőjelezhetetlen.

A High Care® franchise kozmetikákban, High Care® Centerekben és Stúdiókban tapasztalt, szakértő kezekben van a „pisztoly”. A nyirokmasszázs mozdulatai nagyon gyöngédek és a nyirokcsomók irányába tartanak. A vérkeringés fokozásának minden egyes bőrfolyamatban lényeges a szerepe.
A narancsbőr elleni kezelésekben ilyenkor mondják, hogy „széttörik a zsírsejteket”, kimasszírozzák a salakanyagokat a bőrből.
Mikor a kozmetikai ágyon fekszünk, és a szakértő High Care® kozmetikusunk dolgozik a makacs depózsír eltávolításán, minden egyes masszírozó mozdulatnál érezzük, hogy megtörténik mindaz, amit a High Care®-ben ígértek. Fokozódik a salakanyagok kiválasztása, a vérkeringés fokozása, feszesebbé válik a kezelt testrész.

A High Care® SPM® vákuummasszázsának első magyarországi bemutatója óta sokat fejlődtek, változtak az SPM® vákuummasszázs gépei. Digitalizálták őket és kifejlesztettek hozzá egy egyedi mellfeszességet segítő mellapplikátort, melyben a pulzáló vákuum hatására megemelkedik, feszesebbé válik a mell, műtéti beavatkozás nélkül. Majd jött az ugyancsak egyedülálló „popó-kapszula”, amely a vákuum hatására olyan izmokat dogoz meg, mint a nagy farizom, amit célzott edzéssel is igen nehéz formálni. Ezért is olyan népszerű ez a kezelés. A High Care®-ben gyakran
mondják „tokától-bokáig” kezeljük az SPM® vákuummal a vendégeket, de még ez sem teljesen igaz, hiszen, akár a hajas fejbőr vagy a talp reflexpontjai is kezelhetőek vele. Az SPM® a vákuummasszázs az örök klasszikus, mely, ha szakértő iskolázott kezekbe kerül, szinte minden kozmetikai problémára megoldást kínál narancsbőrre,, zsírpárnákra, striákra, hegekre, mellfeszesítésre, popó-emelésre, arcráncokra, szem alatti duzzanatokra, tokára, pattanásos, mitesszeres bőrre.

Keresse szolgáltatásainkat országszerte a High Care® franchise üzleteiben.