Ananász Fizzy – ha már unjuk a vizet

Nem hiszem, hogy el kell mondanom, mennyire fontos a szervezetnek a vízfogyasztás…..mindig….. de vannak kiemelt időszakok, nyáron a nagy melegben illetve a testkúra időtartama alatt.
Sok mindenkinek van problémája a vízfogyasztással, sok mindenkinek, sokféleképpen. Van, aki egyszerűen nem szomjas, nekik nehezebb dolguk van, talán nekik is segít ez a kis trükk.
Az én problémám nem az, hogy ne lennék szomjas, és a szerencsésebbek közé tartozom, ha tehetném állandóan innék, ami nálam gond, az az, hogy rettentően tudom unni a vizet. Sokszor érzem, hogy szomjas vagyok, de…ááááhhh, víz, annyira inkább mégse. Sok minden van, amivel kicsit változatosabbá lehet tenni. Gyümölcsteák, gyógyteák, egy kis citrom a vízbe, és ott van az én mumusom is…a cukros üdítők, almalé, narancslé, multivitamin egy kis cola nehezebb napokra…ne ezt kell megállni. Van azonban valami, ami segít, hogy meglegyen a megfelelő napi folyadékbevitel, finom is, és még hasznos is!
Ez az Ananász Fizzy tabletta. Pezsgő tabletta a proteolitikus bromelin enzimmel. Ez az enzim többek között a természetes ananászban is megtalálható. A bromelin egy optimális fehérje bontó enzim. Nagyobb hatékonyságú a szervezetben található enzimeknél és még akkor is aktív, ha a gyomor és a belek savas környezete kedvezőtlenné válik a fehérjék emésztésére. C-vitamin tartalma erősíti az immunrendszert. A terméket a cellulit kezeléseknél és a testsúlycsökkentésnél használják. A pezsgőtabletta 200 ml vízben oldható fel és főétkezésekhez kell fogyasztani.Az ajánlott napi adag: 2 tabletta.
Avagy bármikor víz helyett!
Szerintem!

Üdvözlettel
Lehoczky Zsuzsanna