SHINE UP KEZELÉS

Ünnepi ragyogás, mesés, kényeztető arc és dekoltázs kezelés a hidratálást, extra táplálást igénylő bőr számára. A legújabb multi hidratáló elixírrel, oxigén- és fényterápiával, kaviár masszázzsal, alga oxigénmaszkkal, arany elixírrel.

A kezelés időtartama kb. 1 óra 45 perc.

Hogyan zajlik a High Care® kozmetikában a Shine Up exkluzív anti-aging arc és dekoltázs kezelés?

A kezelés első lépéseként alapos bőrtisztítást végzünk. A Cleansing Balm 3 az 1-ben tisztító balzsam tisztít, tonizál és visszahidratálja az arcbőrt. A tonizálásra a bőr PH értékének normalizálására nagy gondot fordítunk. A Tone Up tonizáló habhoz a Hydro Mousse hidratáló habot mixeljük, az ecsetmasszázs különleges kényeztető érzésével kiegészítve az anti-aging kezelés első fázisát.

Második lépés: egy kíméletes, lágy proteines peelingezés a Soft Peeling készítménnyel. Majd jöhet a mélytisztítás.

A harmadik mozzanata az anti-aging kezelésnek: a High Care® kozmetikus döntése alapján két opció van: vagy a legújabb Dermasential elixírek egyikével, az Acid Peel-lel dolgozunk, amely mandulasavat tartalmaz és nemcsak peeligként áldásos, hanem gyulladáscsökkentő, antibakteriális hatása is kiváló.
A másik opció a Charming Mask használatának lehetősége. A Charming Mask 10% komplex gyümölcssavakat tartalmazó maszk, optimális mélytisztító hatással életre kelti a fáradt, stresszes bőrt, fokozza a vérkeringést.

Negyedik lépésben ultrahanggal juttatjuk be a bőr mélyebb rétegeibe elsőként a jól ismert Hialuron savat, majd a kozmetika új felfedezettjét, a PGA-t (poliglutamin savat), amely köztudottan négyszer nagyobb hidratáló képességgel rendelkezik, mint a hialuronsav.

Hydroboost elixír egy igazi nagyágyú, fantasztikusan hidratál! Fokozza a hialuronsav hatását is, megakadályozza a bőr felesleges vízvesztését. Hatására az apróbb mimikai ráncok feltöltődnek, kisimulnak, az arcbőr ragyogóan feszes, telt lesz.

Ezután a nem mindennapi hidratálás után a különleges, holisztikus szemléletű Dermio Led Top Headet helyezzük az arcra és a dekoltázsra. A negatívan ionizált oxigén olyan természetes bőrfiatalító tulajdonságokkal rendelkezik, ami egyedülálló anti-aging hatás. Szépség kívülről, egészség belülről. Stresszoldó, nyugtató, immunerősítő. Az oxigén hatásának kiegészítésére alkalmazott led búra vörös fénye pedig közismerten a kollagénszintézis fokozásáról ismert. Csodás 30 percet töltünk a búra alatt, szinte biztos, hogy el is alszunk, jót pihenünk.

A hatodik mozzanat egy kényeztető kaviár masszázs a Timeless Activ Maskban lévő kaviár (DNA Marine) és az ASC-III, különleges kollagén aktivátorként fejti ki hatását. A kényeztető masszázst követően egy modelázs maszkot alkalmazunk. Az édesvízi algát tartalmazó maszk megnyugtatja a bőrt, és szinte bepasszírozza a korábban a bőrre felvitt hatóanyagokat.

Már csak egy mozzanat van hátra: a befejező elixír. A 24 karátos lemezkéket tartalmazó exkluzív anti-aging elixír a Golden Skin zárja ezt a csodás, kényeztető anti-aging arc és dekoltázs kezelést.

Kinek ajánljuk a Shine Up ünnepi anti-aging kezelést?

Minden korosztálynak, ráadásul férfi vendégeinknek is ugyanolyan hatásos. Olyan vendégeinknek, akik az ellazulás mellett egy hatóanyagokban gazdag, holisztikus szemléletű bőrfiatalító kezelésre vágynak.

Mennyi ideig tart a Shine Up anti-aging kezelés hatása?

Mivel egy hatóanyagokban rendkívül gazdag anti-aging kezelésről van szó, biztosak lehetünk benne, hogy az eredménye 4-5 héten keresztül megmarad, hiszen a bőrbe juttatott hatóanyagok fokozatosan fejtik ki jótékony hatásukat.