EGÉSZSÉGMEGÖRZŐ kezeléseink, kúráink

„ AZ EGÉSZSÉG ÉS SZÉPSÉG OLYAN AJÁNDÉKAI AZ ÉLETNEK, MELYEKÉRT MINDENKI SAJÁT MAGA TEHET”

Talán soha nem volt még ennyire fontos az egészségünk védelme, megőrzése mint napjainkban. Az egyre kitolódó nyudíjkorhatár, az egészségügyi helyzet országunkban aggodalommal tölthet el bennünket. A teljes, kiegyensúlyozott minőségi élethez elengedhetetlen testi-szellemi jólétünk megőrzése. Hogy biztonságban érezzük magunkat, természetesen nagyon fontos a stabil anyagi háttér is, különösen, ha az egészségünk megőrzéséről vagy annak visszaállításáról van szó.

 Éppen ezért kiemelt figyelmet kell fordítanunk egészségünk megőrzésére.

„az egészség a legnagyobb értékünk”

10 alkalmas vacustyler kezelés

Heti 1-2 kezelés ajánlott, a meglévő problémától függően.

A kúra ára 65.000 .- Akciós ára: 52.000.-

5 alkalmas Bodyguard es 5 alkalmas Slide Styler kezelés

Heti 1-2 kezelés ajánlott, a meglévő problémától függően.

A kúra ára: 115.000.- Akciós ára: 92.000.-

VACUSTYLER KEZELÉS

Artériás és vénás keringési zavarok, nyirok oedema, fáradt láb tünetcsoport, diabeteses láb, szívelégtelenség kiegészítő kezelése a váltakozó pozitiv nyomás és a normál atmoszférás nyomás felhasználásával.

A cellulit elleni harc leghatékonyabb fegyvere, mely az egészséget is szolgálja. A vákuum- kezelés oxigénnel és tápanyagokkal teli friss vért juttat a lábakba, majd a túlnyomás az elhasznált vért a salakanyagokkal együtt a kiválasztó szervek felé továbbítja. A sima bőr, rugalmas kötőszövet, javuló vérkeringés, a hajszálértágulatok és visszerek állapotának egyértelmű javulása, az ödémák megszűnése az eredmény része!

SLYDE STYLER – csúszóhullám kompressziós nyirokmasszázs

Ez a roppant kellemes masszázs a legkedveltebb kezelésünk. Olyan érzés, mintha 4 masszőr masszírozná egyszerre a testünket. Nincs kellemetlen érzés, fájdalom, csak nyugodt ellazulás. Gyorsítja a vér és nyirokkeringést, a salakanyagok kiürülését, ezáltal érezzük azonnal kedvező hatását.

BODYGUARD KEZELÉS

A Weyergans cégnek újabb világ újdonsága van! Védelem és gondoskodás a jó alakért és az egészségért – mindezt fenntarthatóan és hatékonyan.

Mi is ez az új kezelési módszer, az  innovatív BODYGUARD?
Ez nemcsak látványos kezelési eljárás, hanem ötvözi az orvosi-kozmetikai Dermionologie®-t a nagy intenzitású vörös / közeli infravörös fényterápiával. A forradalmi eljárást Rudolf Weyergans személyesen fejlesztette ki, és szabadalmaztatta!

A 30 – 60 perces kezelés csodálatosan pihentet és stressz mentesít. Az eljárás tudományos alapokon nyugszik, melyet a Weyergans High-Care Ag. az orvostudománytól vett át. Hatékonyan segíti a méregtelenítést és a savbázis egyensúly helyreállítását.