Őszi bőrápolásról

Elmúlt a nyár, lassan mindenki visszatér a nyaralásból szokásos életviteléhez, a mindennapi rutinhoz.

Hölgyeim, észrevettétek, hogy reggel kissé tovább tart elkészülni?

Nehezen, vagy egyáltalán nem szívódik fel a krém az arcotokon?
Nem kell kidobni, a termék ugyanaz, a bőrötök változott a nyár folyamán. A napozás még fényvédővel és a napozási szabályok betartásával is szárítja és megvastagítja bőrünk legfelső rétegét, függetlenül attól, hogy milyen bőrtípusunk van. Ez a dehidratált, száraz réteg nehezen tud leválni a bőrfelszínről, és szigetelő rétegként nehezíti meg a krémek felszívódását, a faggyú normális mértékű felszínre kerülését, így a bőr pórusai eltömődve fuldokolnak, akadályozva a természetes bőrmegújulást.

Megoldás: Irány a High Care kozmetika!
Különféle kezeléseinkkel biztonságosan és hatékonyan tudjuk a bőrfelszínt megtisztítani a szigetelő, elzáró rétegtől.

Mikrodermabrázió: finom kristályszemcsékkel kíméletesen távolítja el a bőrfelszínről az elhalt, összetapadt hámsejteket, szabaddá téve az utat a hatóanyagok könnyebb felszívódásának. Önállóan, kúraként, vagy egyéb kezeléseink kiegészítőjeként ajánljuk.

Kémiai peelingjeink:

Revival maszk: Enzimatikus peeling , mely fehérje mentes élesztő kivonatot tartalmaz, lecitin és magas vitamin tartalmának köszönhetően nem szárítja a bőrt. Frissítő, tisztító, élénkítő, simító hatású.

Gyümölcssavas bőrmegújító kezelések: komplex hatást érhetünk el. Nem csak hámlasztó, de hatékony hidratáló, bőrmegújító, feszesítő tulajdonságaik miatt tartós és fenntartható eredmény érhető el velük hosszú távon minden bőrtípus esetén.

Házi ápolásra ajánljuk:
Charming Mask – gyümölcssav koktél és tengeri kollagén tartalmú krémpakolás, akár minden napos használatával fenntartható a hámlasztásokkal elért megújult bőrfelszín, a hidratált, feszes bőrállapot. Minden bőrtípus állapotának javítására, harmonizálására.
Retinol gyöngy kapszula: A vitamin és Ceramid tartalma „nitro” a bőrnek, sejt üzemanyag a bőrmegújításban, zsíros és száraz bőrtípusokra egyaránt.