Arckezelés vs. Arckezelés oxigénterápiával

Arckezelés – ami majdnem mindenkinek kell, de szinte senki sem szereti.

Bőrtípusa válogatja, van, akinek havi rendszerességgel van szüksége arctisztításra, van, akinek bőven elég egyszer egy évben, azonban akármilyen rendszerességgel is veszi igénybe az ember…tudjuk, hogy nem a legkellemesebbek közül való. Hogy mégis legyen benne valami „jó”, én nagyon szeretem utókezelésekkel kombinálni a tisztítást! Ezek a kezelések, kellemesek és hatásosak is, segítik a bőr regenerálódását és gyorsítják a gyógyulási folyamatokat.
Az én kedvencem a Dermio Top Head – oxigénterápiás kezelés. Mit is várhatunk ettől a kezeléstől: Az ionbúra az űrhajósok sisakjára emlékeztet. Működésének lényege, hogy tiszta, ionizált oxigén, levegő áramlik benne. Hatására fokozódik a sejtosztódás, pontosan úgy, mint fiatalabb korban, és a bőr visszanyeri tömörségét, rugalmasságát, feszességét, nedvességtartalmát. Az eredmény azonnal látható. Az oxigénion belélegezve az egész szervezetre fejti ki anti-aging és sav-bázis normalizáló hatását.

És, hogy mikor is vált ez a kedvencemmé?….Akkor, amikor nem volt rá idő! Ismét egy személyes tapasztalatomat osztom meg veletek. Sok sok évvel ezelőtt, mikor Rudolf Weyergans megalkotta az oxigénterápia arcon való használatának lehetőségét, rögtön elkezdtük használni, minden hónapban, mikor az arctisztításomra került a sor, feltettük a „búrát”. Jó volt, szerettem, pihentem egy jót, és szép volt a bőröm, nem gondoltam….hogy hűha….ez egy csoda….de szerettem. 1,5 éven keresztül minden alkalommal használtam, aztán jött egy zűrzavaros nap, csúszás volt, sokan voltak, rohantunk, dolgoztunk, de közbe az én bőrömnek is aktuális volt a kezelés, megcsináltuk. Szépen mindent sorjában, ahogy kell, de mikor az oxigénre került sor, nem volt szabad a gép, egy vendégünk feküdt benne….csak nem vehettem le róla :D, szóval mondtam, mindegy, nem kell, jó lesz ez így is. Mikor felszabadult a gép, már nem volt kedvem újra nekivetkőzni, így, hát így maradtam. És ekkor, aznap este és másnap reggel láttam, közel sem olyan a bőröm, mint amilyen szokott, megszoktam, hogy másnap nekem már „semmi” sem látszik a bőrömön, szép egyenletes, mint amilyennek lennie kell. Hát ez most nem így volt….sokkal lassabban jött rendbe az arcom, a szokásos 1 nap helyett, legalább 3 napig láttuk rajta a tisztítás nyomait! Ekkor lett a kedvencem, a széphez könnyű hozzászokni, ha azonban valami elromlik, rögtön észrevesszük, azóta sosem mulasztom el használni!

Mindenkinek szívből ajánlom!
Lehoczky Zsuzsanna