2015 decembere óta

Szóval miket is használok otthon 2015 decembere óta 😀

Természetesen az új SELF TERMÉKEKET!

2015 októbere óta használom az éjszakai Charming maszkot! Annyira bevált, és annyira megszerettem, hogy nem volt kérdés, ki fogom próbálni az újabb társait is.

2015 decemberétől vásárolható a Hó alga self krém és a Hó alga self koncentráum.

Mivel a nappali krémem relatív fogyóban volt, de ránctalanító szérumom, a más sokat emlegetett FCL gél még majdnem bontatlanul feküdt a fürdőszoba polcomon, úgy döntöttem, hogy először csak a nappali krémet próbálom ki!

Nagyon keveset elég felvinni belőle a bőrre, rendkívül gyorsan felszívódik, zsírfényt abszolúte nem hagy maga után, nagyon finoman és egyenletesen lehet feltenni utána a bőrre a SPA teinture színezett hidratáló krémet (korábban már írtam róla).

Több korosztályban eltérő vendégem is használja, úgy gondolom, ez a termék tökéletesen megfelel a már öregedő bőrök ápolására, és fiatalabbaknak is megelőzésre!

A Szérum! J A Hó alga szérumot Karácsonyra kaptam a Mónitól! <3 Hisz tudja, az a tervem, én nem leszek ráncos! 😀 😀 😀

Nagyon szeretem, azt kell mondjam, jobban, mint az FCL gélt! Állaga nagyon hasonlít rá, de hatásosabbnak érzem, és gyorsabban is felszívódik! Így télen mindenképpen ez a párosítás lesz a befutó!

Síelés előtt 2 héttel a Charming maszk használatát abba kell hagyni, de a nappali krém és a szérum tökéletes hozzá, magas hatóanyag és fényvédő tartalma miatt.

Hó alga krém – SELF Cream

Finom illatú, gazdag hatóanyag tartalmú, kiváló minőségű nappali ápoló krém, amely meghosszabbítja a bőrsejtek élettartamát, használatával rendkívül látványos bőrfiatalító hatás érhető el.
A hó algák egyedi tulajdonságait az életkörülményeik magyarázzák. Ez a növény extrém környezeti hatások között képes élni. Védekeznie kell a rendkívüli hideg ellen, a hófödte magas hegységekben, másrészről hatékony stratégiát kellett kifejlesztenie a forró és agresszív alpesi napsugárzás ellen. Életciklus változásai különösen szembetűnőek, amikor a hó alga színe vörösre változik. Ebben az időszakban a növény rendkívül erős fényvédelemmel rendelkezik. Még a Mars körülményei között is életképes lenne! A hó algát ez a hatása képessé teszi, hogy kiválóan lehet alkalmazni a bőr ápolásában. A kollagén rostokat, melyek az idő előre haladtával „eltöredeznek, de ezt képes megváltoztatni oly módon, hogy a kollagén rostokat újra rugalmassá teszi, lelassítva ezzel az öregedési folyamatokat. Tartalmaz továbbá értékes hyaluron savat, amelynek a bőr hidratálásában van nélkülözhetetlen szerepe. A benne lévő aloe vera és panthenol pedig simává és sugárzóvá varázsolja az arcbőrt. „A” és „E” vitamin tartalma tovább tökéletesíti az anti aging hatást. Maximális fényvédelme pedig megóvja a bőrt a negatív környezeti hatások ellen.
Használatát naponta, reggel, megtisztított bőrfelületre javasoljuk. Kitűnő make up alá.

Hó alga – SELF – koncentrátum

A koncentrátumban a liposzómák lehetővé teszik, hogy az aktív hatóanyagok eljussanak a bőr mélyebb rétegeibe és hosszantartó feszesítő hatást biztosítsanak a kezelt felületen. A hó alga koncentrátum használatával, megerősödnek a kollagén rostok. Normál körülmények között a bőr öregedési folyamata során a kollagén rostok az idő előre haladtával elridegülnek, töredezetté válnak. Ezt közvetlenül érzékelhetjük a bőr rugalmasságának folyamatos csökkenésében. A hó alga, különleges képességeivel meghosszabbítja a kollagén rostok élettartamát és megelőzi a bőr idő előtti elöregedését. Tartalmaz továbbá a bőr hidratáltságának, feszesítésének optimalizálására hyaluron savat, aloe verát és panthenolt.
Megtisztított bőrre kenje fel, majd néhány percet követően alkalmazza bevált ápoló krémét. A legtökéletesebb eredményt a koncentrátum és a hó alga krém együttes használata biztosítja. A krém nemcsak kiváló ápoló és bőrfiatalító tulajdonságokkal rendelkezik, hanem maximális fényvédelmet is nyújt.

Üdvözlettel
Lehoczky Zsuzsanna