FIRST LADY EXKLUZÍV PIHENÉS, ELLAZULÁS, CSODÁS ÁPOLÁS!

Vendégeink körében az egyik legkedveltebb szuper extra kezelés, melyben a leghatékonyabb gépi módszereket komplexen alkalmazzuk. Ez a legek kezelése a legújabb, legjobb, leghatásosabb eljárások és hatóanyagok kombinációja! Egy olyan szuper kényeztető és bőrfiatalító eljárás, amelyben mindent megkap az arcunk és dekoltázsunk, plusz a kényeztetéssel a lelkünk is. – Ki ne vágyna arra, hogy egyszer kiszakítson a mindennapok „mókuskerekéből” 2 órát és rábízza magát egy hozzáértő High Care specialistára, akinek a kezében van mindaz, ami nekünk jó érzést, megfiatalodást, testi, lelki feltöltődést okoz. Igen! Lehetünk mi is First Lady-k!

Hogyan zajlik az anti aging kezelés?

Egy hab állagú tisztító bemasszírozását követően ( Cleansing Foam) megtisztítjuk az arcot és a dekoltázst. Mélytisztító pakolással eltávolítjuk a fáradt, „elszarusodott” felső bőrréteget és előkészítjük  a bőrt legértékesebb hatóanyagok egyikének, a növényi őssejt szérumnak a bőrbe juttatására, amit egy különleges svájci almafajtából nyernek (Malus Domestica). Már ennyitől is azt érezzük, mintha éveket fiatalodtunk volna, hiszen bőrünk megszabadul minden káros környezeti hatás okozta mellékhatástól, – újra tiszta és lélegzik!

A tű nélküli mezoterápiás eljárásunkkal (elektrophoresissel) a bőrsejtekhez juttatjuk a növényi őssejtünket (Mezo Stemcell ampulla), amelyet egy különleges svájci almafajtából készítettek. A mezoterápiát követően a 2018-as év újdonságainak nagyszerű hatását élvezhetjük 30 percen keresztül egy speciális, áttetsző búra alatt, melybe folyamatosan áramlik az értékes bőrfiatalító, energiával dúsított oxigén, amely kiegészül a fényterápiával.

A „csodakúraként” emlegetett Led Top Headben 3 szín közül ennél a kezelésnél a piros színt választjuk, mert a kollagén képződés fokozása és a bőrfeszesítése a célunk.

A kezelési idő leteltével pedig egy hatóanyagos arc-és dekoltázs masszázsban részesülünk, melyet a Timeless Soon future vagy Platina krémmel végzünk.

A termék egyszerre hat a bőr külső és belső öregedésének lassítására. Értékes, tápláló összetevőinek –  mint a ceramidok, peptidek, ránctalanító növényi botox (Argireline) kolloid platina, barnamoszat kivonat – köszönhetően egy valóságos hatóanyag „bombát” kapunk.

Kinek javasoljuk

  • Ha egy kényeztető, nagyhatású bőrfiatalító kezelésre vágyunk
    Különleges alkalmak előtt (bálok, esküvők)
  • Ha szeretnénk valakit meglepni egy extra kozmetikai kezeléssel, akár ajándékként is remek választás alkalmakra, ünnepekre

Kezelés eredménye

  • Extra módon tápláljuk a bőrt.
  • Csökkentjük a ráncokat.
  • Láthatóan éveket fiatalítunk vendégeink bőrén.

Mennyi ideig tart a hatása?

Egy kezeléssel másfél hónapig elegendő tápanyagot biztosítunk bőrünknek.

Miért ezt válasszam?

A nagyon sok értékes kezelésből valóban nehéz választani, de ez a kezelés azok közé tartozik, melyet egyszer meg kell tapasztalnunk! Nem véletlen a névválasztás sem. Legyünk mi is „First Lady”-k.