FIRST LADY GOLD KEZELÉS

Exkluzív anti-aging arc és dekoltázs kezelés, luxus bőrápolás, bőrfeszesítés, ránckezelés, ünnepi kényeztetés a legújabb hatóanyagokkal, őssejttel, gépi kezelésekkel, exkluzív „botoxos” arc és dekoltázs masszázzsal, Golden elixírrel.

A kezelés időtartama kb. 1 óra 30 perc.

Hogyan zajlik a High Care® kozmetikában az exkluzív anti-aging arc és dekoltázs kezelés?

A kezelés első lépéseként egy alapos letisztítást végzünk A Timeless Cleansing Foam egy luxus bőrtisztító hab, mely lágyan, kíméletesen, ugyanakkor mégis nagyon intenzíven távolítja el a bőr felszíni szennyeződéseit.

A tonizálást két hidratáló elegyével végezzük, és az érzés, ahogy a habállagú Tone Up és Timeless A-Xionbőrfeszesítő hab a bőrre kerül sem mindennapi: ecsetmasszázzsal tonizálunk!

A második lépése a tisztítás után az anti-aging kezelésnek a mélytisztítás. Az ACID PEEL Elixír a High Care Cosmetics egyik legújabb peelingező termékújdonsága. A keserű mandulából nyert mandulasav a legérzékenyebb bőrű vendégeink számára is ajánlott. Lassan ejti ki csodás hatását, gyulladást csökkent, antibakteriáis. A mandulasavas peeling felkenését követően a Pure Fleece maszkot helyezzük a bőrre. A fátyolmaszk nyugtat, hidratál és az ACID PEEL-lel együtt az arcbőrt tökéletesen előkészítjük az ezt követő fantasztikus anti-aging elixírek, krémek, maszkok befogadására.

A kezelés harmadik lépése a High Care® egyik gépi kezelése az ultrahang, mellyel gondoskodunk arról, hogy a válogatott minőségű hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe jussanak el. 
Az ultrahanggal a Meso-Care Stemcell őssejtet ultrahangozzuk be, melyet különleges svájci almafajtából állítanak elő (malus domestica).

A negyedik lépése az exkluzív anti-aging arckezelésnek egy olyan eljárás, melyet a High Care® kozmetikákban egyedülálló módon alkalmazunk. A hightech tudomány és a szépészeti beavatkozás olyan kombinációjában részesítjük vendégeinket, amely egyszerre kívülről és belülről is támogatja a vendégeink egészségét és szépségét. A Dermio® Led Top Head egy, az egész világon elismert egyedülálló oxigén és fényterápiás kezelés, amelynek csak pozitív hatása van. Az őssejtes ultrahangot követően az oxigén belégzése, a pólusokon keresztül való bőrbe jutásával vendégeink vendégeink bőrének kollagén termelődését fokozzuk, feszesítünk, élettelivé tesszük az arcot és a dekoltázst.

A First Lady Gold kezelés 5. mozzanata egy kényeztető növényi botoxot tartalmazó krémmel végzett exkluzív arc és dekoltázs masszázs. A masszázs nem csak testileg lazítja el vendégeinket, hanem a növényi botox hatású Timeless Soon Future arckrémnek köszönhetően ellazítja az arcon lévő mimikai ráncainkat.

A masszázst a kezelés utolsó, befejező mozzanata követi: egy olyan exkluzív anti-aging elixír kerül a bőrre, amely nem csak a nevében tartalmaz aranyat. A Golden Skin Elixírben lévő 24 karátos aranypelyhek, válogatott anti-aging hatóanyagok csillogást, egészséges ragyogást nyújtanak az arcbőrnek.

Kinek ajánljuk a First Lady Gold exkluzív anti-aging kezelést?

Olyan vendégeinknek, akik az ünnepek vagy egy nagyobb esemény előtt egy exkluzív kényeztetésre vágynak. Olyan kezelésre, mely során a hidratálást, bőrtáplálást, feszesítést és ránctalanítást egyszerre szeretnék.

Olyan vendégeinknek, akik a non invazív eljárásokban hisznek és tudják, hogy a bőr öregedési folyamatainak lassítására a holisztikus szemléletű anti-aging kezelések a legideálisabbak.

Mennyi ideig tart az anti-aging kezelés hatása?

Egy ilyen szép kezelés, megtámogatva a legjobb hatóanyagokkal, gépi eljárásokkal, 1-1,5 hónapig biztosítja a bőr számára a folyamatos tápanyag ellátást.